ANTALYA / ALANYA - Avsallar 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN..

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun- Tüm öğretmenlerimizin ve velilerimizin kadınlar günü kutlu olsun.

Şbt

Lets sing together - Etwining projemiz  için öğrencilerimiz enstrümanlarını tanttılar..

Ock

farklı kültürlerin bir araya geleerek hadi birlekte şarkı söyleyelim projesi başlıyor.. Kordinatörlügünü yapan Gamze EREN AKIN öğretmenimize teşekkür ederiz..

Ara

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI KUTLU OLSUN...

Ara

Alanya Belediyesi tarafından uyglunan ALBAP Deneme sınav sonuçları Okul Rehber Öğretmenimiz Aziz ŞAN ve Sınıf öğretmenlerinin katılım ile gerçekleştirildi..

Ara

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN HİÇBİR ZAMAN GEÇ DEĞİLDİR DİYORUZ.. 5 Yabancı ortaklı projemiz başlıyor..

ETWİNNİG PROJEMİZ BAŞLIYOR - GELECEĞİNİ DÜŞÜN ÇEVRENİ HER ZAMAN KORU

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN .. NİCE EMEK NİCE ÖZVERİ VEREN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Kas

Okulumuzda Gamze EREN AKIN tarafından yürütülecek olan "Geleceğini Düşün Çevreni Her Zaman Koru Projesi" başlıyor.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI KUTLU OLSUN.. OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.. Daha fazla bilgi ve görsel için okulumuzun instagram adresini takip etmeyi unutmayınız.. @avsallarhaliciorhanıo